Portraits by Formaluxe

Showcasing the Actors
of French Excellence

Elegant Portraits

Rachel Chantal lends her delightful writing style style to your communication purposes, by creating portraits of prestigious and inspiring personalities.

A few names who have placed their trust in her:

Michelin-starred chefs, Meilleurs Ouvriers de France and enthusiasts such as Guy Savoy, Alain Passard, Philippe Labbé, Christian Sinicropi, Éric Briffard, Guy Martin, the pastry chef Christophe Felder, Marina Réale-Laden, Alain Passard, the world’s best Maître d’hôtel Denis Courtiade, exceptional managers such as Pierre Bord, Philippe Leboeuf, Joyce De Wit, Carole Aversenq, Antoine Petrus, François Delahaye, Geraldine Dobey, etc.

Discover her portraits previously published in the Journal des Palaces and order yours now, to showcase your establishment’s talents.

Eric Briffard

Eric Briffard

then Chef Executive
HÔTEL FOUR SEASONS GEORGE V

Didier Le Calvez

Didier Le Calvez

then President and CEO
HÔTEL LE BRISTOL, PARIS

Pierre Bord

Pierre Bord

then General Manager
HÔTEL LE NEGRESCO

Philippe Labbé

Philippe Labbé

then Chef Executive
HÔTEL SHANGRI-LA, PARIS

Guillaume Perrin-Miton

Guillaume Perrin-Miton

then Manager
RESTAURANT 39V

Joyce De Wit

Joyce De Wit

then Head of Housekeeping
HÔTEL LUTETIA PARIS

Antoine Petrus

Antoine Petrus

then Manager
RESTAURANT LASSERRE

Nicolas De Gols

Nicolas De Gols

then Deputy Manager
BEVERLY WILSHIRE HOTEL

Alain Pégouret

Alain Pégouret

then Chef
RESTAURANT LE LAURENT

Salomé Revillon

Salomé Revillon

then Human Resources Director
HÔTEL ROYAL MONCEAU RAFFLES, PARIS

Luc Delafosse

Luc Delafosse

then General Managerthen General Manager
HÔTEL DE CRILLON

Guy Martin

Guy Martin

Chef & Owner
RESTAURANT LE GRAND VÉFOUR

Denis Courtiade

Denis Courtiade

Restaurant Manager
ALAIN DUCASSE, PLAZA ATHÉNÉE

Carole Aversenq

Carole Aversenq

Director
HÔTEL ERMITAGE EVIAN

Guy Savoy

Guy Savoy

Chef
RESTAURANT GUY SAVOY

Philippe Leboeuf

Philippe Leboeuf

General Manager
HÔTEL LE MANDARIN ORIENTAL, PARIS

Christophe Felder

Christophe Felder

Master Pâtissier, Chocolatier, Confiseur
LES PÂTISSIERS

François Delahaye

François Delahaye

Managing Director & Chief Operating Officers
PLAZA ATHENÉE, DORCHESTER COLLECTION

Christian Sinicropi

Christian Sinicropi

Executive Chef
HÔTEL MARTINEZ

Marina Réale-Laden

Marina Réale-Laden

Chef
CHÂTEAU DE COUDRÉE

Alain Passard

Alain Passard

Chef
RESTAURANT L’ARPÈGE

Christophe Moret

Christophe Moret

Chef Executive
HOTEL SHANGRI-LA, PARIS

Geraldine Dobey

Geraldine Dobey

then General Manager
HOTEL BARRIERE LE FOUQUETS

Geraldine Dobey

Geraldine Dobey

 alors Directrice Générale
HÔTEL BARRIERE LE FOUQUET’S

Christophe Moret

Christophe Moret

Chef Exécutif
HÔTEL SHANGRI-LA PARIS

Alain Passard

Alain Passard

Chef
RESTAURANT L’ARPÈGE

Marina Réale-Laden

Marina Réale-Laden

Cheffe
CHÂTEAU DE COUDRÉE

Christian Sinicropi

Christian Sinicropi

Chef Exécutif
HÔTEL MARTINEZ

Luc Delafosse

Luc Delafosse

alors Directeur Général
HÔTEL DE CRILLON

Salomé Revillon

Salomé Revillon

alors Directrice des Ressources Humaines
HÔTEL ROYAL MONCEAU RAFFLES, PARIS

Alain Pégouret

Alain Pégouret

alors Chef
RESTAURANT LE LAURENT

François Delahaye

François Delahaye

Directeur Général & Directeur des Opérations
PLAZA ATHENÉE, DORCHESTER COLLECTION

Christophe Felder

Christophe Felder

Maître Pâtissier, Chocolatier, Confiseur
LES PÂTISSIERS

Philippe Leboeuf

Philippe Leboeuf

Directeur Général
HÔTEL LE MANDARIN ORIENTAL, PARIS

Nicolas De Gols

Nicolas De Gols

alors Directeur Adjoint 
BEVERLY WILSHIRE HOTEL

Guy Savoy

Guy Savoy

Cuisinier
RESTAURANT GUY SAVOY

Carole Aversenq

Carole Aversenq

Directrice
HÔTEL ERMITAGE EVIAN

Antoine Petrus

Antoine Petrus

alors Directeur
RESTAURANT LASSERRE

Denis Courtiade

Denis Courtiade

Directeur de Restaurant
ALAIN DUCASSE, PLAZA ATHÉNÉE

Joyce De Wit

Joyce De Wit

alors Gouvernante Générale
HÔTEL LUTETIA PARIS

Guillaume Perrin-Miton

Guillaume Perrin-Miton

alors Directeur
RESTAURANT 39V

Guy Martin

Guy Martin

Chef & Propriétaire
RESTAURANT LE GRAND VÉFOUR

Philippe Labbé

Philippe Labbé

alors Chef Exécutif
HÔTEL SHANGRI-LA, PARIS

Pierre Bord

Pierre Bord

alors Directeur Général
HÔTEL LE NEGRESCO

Didier Le Calvez

Didier Le Calvez

alors Président Directeur Général
HÔTEL LE BRISTOL, PARIS

Eric Briffard

Eric Briffard

alors Chef Exécutif
HÔTEL FOUR SEASONS GEORGE V